Mâncare de ardei copţi

de anomisana in Mancaruri de legume, 23 Oct 2011 | 4064 vizualizari

 

Asta este una dintre reţetele mamei, se prepară destul de repede şi simplu şi este printre preferatele mele, încă de când eram copil. Cu toate astea, nu ştiu de ce, eu nu o fac prea des, în toamna asta e prima dată când o fac.

 

INGREDIENTE

  • câteva cepe albe
  • câteva roşii cărnoase
  • câţina ardei graşi
  • smântână
  • pătrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de ardei copţi:

Am copt ardeii, iar până s-au răcit, am tăiat ceapa şi roşiile. Apoi am pus la călit în puţin ulei ceapa, cât să devină transparentă. Am adăugat roşiile şi am lăsat să fiarbă la foc potrivit. În acest timp am curăţar ardeii de coajă şi de cotoare şi i-am rupt în fâşii. Când erau roşiile aproape fierte, am adăugat ardeii şi am mai lăsat puţin pe foc, pentru a se întrepătrunde aromele. După ce am stins focul am presărat din abundenţă pătrunjel verde tocat fin şi am lăsat să se răcorească puţin, apoi am diluat smântâna cu sos din oală şi am adăugat-o peste mâncare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de ardei copţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu sfecla rosie si porumb