Carnea de pui o spalam, o taiem cubulete mai mari si o punem intr-o tigaie mai inalta in care am incins uleiul si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Scoatem carnea astfel rumenita pe o farfurie iar in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt. Cand ceapa devine translucida adaugam morcovul curatat, spalat si taiat fasiute subtiri si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc circa 1-2 min. Adaugam apoi in tigaie si bucatile de carne rumenite. Stingem totul cu apa fierbinte si lasam sa dea in cateva clocote. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Adaugam si fasolea spalata, curatata si rupta in bucati potrivite. Completam cu apa atata cat aceasta sa acopere totul. Lasam sa fiarba sub capac pana cand atat carnea cat si fasolea sunt bine facute, apoi adaugam pasta de tomate si mai lasati sa fiarba inca 5 minute. La final adaugam mararul .Tragem de pe foc si...va astept la masa!
Pofta buna!