Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza

de Ina in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 5415 vizualizari

 

Intrucat imi ramasese mamaliguta cam multa la masa de pranz, m-am gandit ca la cina sa o folosesc, realizand ceea ce vedeti mai jos.... A fost pe placul tuturor! ;)

 

INGREDIENTE

  • mamaliga rece
  • 150 g. kaizer
  • 150 g. specialitate daneza (numita in mod gresit in unele magazine, FETA )
  • 80 g. unt
  • 2 oua
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza:

    Intr-un vas de yena am pus bucati de unt, kaizer putin prajit, bucati de specialitate daneza, apoi am acoperit cu felii de mamaliga rece. Am repetat operatiunea  cu inca un strat de  unt, kaizer, spacialitare daneza, ultimul strat fiind de mamaliga. 

    Am batut doua oua cu patrunjel tocat si le-am pus peste ultimul strat de mamaliga, apoi am dat totul la microunde, 10 minute  ( la cuptorul aragazului ar fi durat mai mult, dar mi-era prea foame ca sa astept...:-P )

    S-a papat totul cat ai clipi....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

onuta 1

08.07.2010, 12:11

hm ce bunatate .nici nu stii cu ce sa incepi.

DIANA B 1

03.07.2011, 10:48



Ti-am gasit reteta pe goagal , c-aici n-o nimerisem , draga Ina

Ina 1

05.07.2011, 19:33

eu acum vad ce aranjamente urate faceam la inceputuri.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi in sos de ardei