Mamaliguta in straturi cu branza si carnaciori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2012 | 8191 vizualizari

 

by Sidy :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina de malai
  • 250 g branza telemea
  • 300 g carnati de porc
  • 300 ml smantana
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • unt ptr uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi cu branza si carnaciori:

Se pun la fiert 2 l de apa cu sare. Cand fierbe se adauga faina in ploaie, se amesteca bine si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10 minute. Carnatii se taie felii si se prajesc in ulei. Telemeaua se da pe razatoare.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt sa aseaza 1/3 din mamaliga, apoi 1/2 din branza rasa presarata cu smantana, din nou 1/3 din mamaliga, carnatii prajiti, restul de mamaliga, iar deasupra se presara branza ramasa.

Se da tava la cuptorul preancalzit ptr 20-30 de minute. Se serveste cu pofta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi cu branza si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

ieri la 09:42

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

pe 03.02 la 13:59

Pastrav la cuptor cu vegetale - Reteta simpla si savuroasa

pe 03.02 la 13:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernute crocante din mamaliguta