Se pune malaiul intr-o oala, se adauga apa rece si sarea. Se amesteca bine sa se desfaca malaiul in apa. Se pune oala pe foc mediu si se amesteca incet pana apa incepe sa fiarba (cand se vad cativa bulbuci pe margine) si malaiul a absorbit apa.
Pieptul de pui,ceapa se taie cubulete,sunca taraneasca,baconul afumat,ardeiul kapia se taie felii.Intr-o cratita calim ceapa si pieptul de pui,adaugam pe rand ciupercile,sunca,baconul si ardeiul.
Intr-un vas de yena punem mamaliga facuta,radem cascaval deasupra,punem compozitia preparata si d-am la cuptor 20-30 de minute la 180 grade.Inainte de a fii gata scoatem vasul de yena si spargem 2 oua deasupra si mai d-am 5 minute la cuptor.Cand s-a rumenit ,scoatem din cuptor si o servim.Pofta buna.