Nu este o reteta facuta exprès va asigur, dar nu puteam arunca bunatate de sos de scoici de la pranz......in plus imi ramanea un pic de mamaliga de ieri seara :))
Cel mai greu mi-a fost sa aleg categoria si tara de origine a acestei retete - am pus Bulgaria pentru ca au scoici si fac mamaliga
Va asigur in sos am pus numai cantitatea de vin precizata :))
Facem mamaliga sambata seara- nu va spun cum pentru ca stiti mai bine decat mine :)) Rezervati restul la frigider - nu se stie niciodata....
Pregatim sosul de midii cu smantana : vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/midii-scoici-in-sos-de-smantana-si-vin-alb-69181.html
Pastrati sosul ramas la frigider ( daca ramane - mie mi-a ramas )
Incalziti bine mamaliguta si sosul si serviti-le imediat..
Voilaaaa o actiune buna. ....am reciclat resturile si am mancat bine.
Va pup si o seara buna daca cititi reteta seara :))
1
Reciclati resturile !!!!