Mamaliga cu branza de oi ca la Maramu' ( in paturi)

de Ola_la in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2013 | 5384 vizualizari

 

In Maramures il folosim pe post de mic dejun !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 grame branza de oi maturata si sarata
  • carnaciori
  • slaninuta afumata
  • smantana ( optional)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza de oi ca la Maramu' ( in paturi):

Se face mamaliga consistenta usor moale. Intr-un vas, se pune : Strat 1, mamaliga , Strat 2 branza +carnacior+slaninuta, si tot asa pana partea de sus arata ca cea din imagine. Se da la cuptorul incins la 180 de grade 5-6 minute si se serveste calda !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza de oi ca la Maramu' ( in paturi)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

diaconta 1

17.04.2013, 23:04

Ha haaaaaaa si eu cam am treaba o vreme,dar imi revin ca daca nu ma dau afara de pe site ))))))))

diaconta 1

17.04.2013, 23:04

Te asteptam

diaconta 1

17.04.2013, 23:09

Stii,cateodata incercam sa ne tratam "dependenta" si ne amuzam gandind cat o sa rezistam))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de mamaliga