Maioneza de post

de lia maria in Mancaruri de post, 10 Dec 2011 | 46413 vizualizari

 

Foarte gustoasa, usor si rapid de facut.

 

INGREDIENTE

 

  • 150 ml apa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri zeama de lamiae
  • 150 ml ulei
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de post:

Punem la fiert 100ml apa iar in restul de apa dizolvam faina. Cand apa da in clocot, adaugam faina dizolvata si amestecam bine. Lasam sa dea cateva clocote si sa se lege exact ca o budinca, dupa care o lasam 15 minute la rece. Adaugam mustarul, apoi zeama de lamaie si amestecand incontinuu, incorporam uleiul, putin cate putin. Adaugam sare dupa gust. Se poate folosi in orice combinatii, inlocuind cu succes, maioneza clasica din oua.

Pofta buna!


TIPS-URI

1

faina

2

mustar

3

lamaie

4

ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

11.12.2011, 13:51

excelenta idee

iry-gabriela 1

08.04.2012, 17:58

interesanta

lia maria 1

12.04.2012, 09:51

iri_love incerca sa vezi cat de usor se prepara si cat de buna e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneză de post