Piparus de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 7457 vizualizari

 

sant extraordinari de buni chiar daca sant de post,sincer nu i dau pentru cei cu carne

 

INGREDIENTE

  • 7-8 ardei rosii  grasi
  • 3-4 morcovi mari
  • 2-3 cepe
  • pasta de tomate 1 cutie
  • 1 ardei verde
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • 2 cani de orez
  • putin delikat-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piparus de post:

Se curata rdeiul rosu ,se taie capacul de sus si se scot samburi,apoi se oparesc in putina apa cu sare chair 2-3 minute nu mai mult cat sa se inmoaie putin

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei apoi se pune ardeiul verde tocat sau taiat cubulete si o sa va ramana si de la cel rosu cand i curatati si tocati si acela,iar morcovul sa razuieste prin razuitoarea cea mare si se calesc toate impreuna,apoi se pune orezul,sare si 2 cani de apa se amesteca bine si se lasa pana scade toata apa apoi se pune pasta de tomate si patrunjelul verde,

Se umplu ardei cu acesta compozitie (nu se umplu pana sus ca va iesi compozitia afara )apoi se pun intr-un vas de yena cu putin ulei si 2-3 canite de apa se pune capacul si se pun la cuptor pentru 1 ora si jumatate apoi se ia capacul si se mai lasa 20 minute fara capac

Sant grozavi de buni se pot servi asa simpli sau cu un sos de tomate sau..........cu ce va place cu samantana daca nu sant de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Piparus de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (10)

nadina73 1

22.03.2010, 23:18

multumesc mult fetelor multi pentru toate

mariac 1

25.03.2010, 23:23

nadina73 1

27.03.2010, 11:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez chinezesc cu legume