Legume la gratar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2012 | 3606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 2 dovlecei
  • ulei de masline
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la gratar:

Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie rondele potrivite, nici foarte subtiri, dar nici groase ca altfel se fac mai greu. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce, busuioc, rozmarin, se stropesc cu ulei, se amesteca bine si se lasa asa jumate de ora sa intre toate aromele. Se pun pe gratar, se lasa circa 7 minute pe fiecare parte pentru cartofi, iar pentru dovlecei mai putin. Se stropesc cu putina zeama de lamaie, sunt mai gustosi.

Se servesc ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei si vinete la gratar