Kimchi Bokumbop

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 8409 vizualizari

 

In coreeana,bokum inseamna prajit sau calit,iar bop inseamna orez alb fiert.
Si cu acest orez sunt multe multe variante,se poate adauga si carne,un ou prajit deasupra,ceapa,usturoi,sos de soia,ulei de susan...De aceasta data am ales sa il fac numai cu kimchi si orez.
Se foloseste orez gatit cu o zi in urma si care a stat la frigider,astfel e mai usor de prajit.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez facut cu o zi in urma
  • 1 cana de kimchi
  • 1 lingura ulei
  • cateva picaturi de ulei de susan (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kimchi Bokumbop:

Se infierbanta orezul intr-o tigaie.

Cand e fierbinte se adauga kimchiul si se caleste putin.

Se adauga orezul si se amesteca.

Se adauga si niste zeama de la kimchi.

La sfarsit se pot adauga cateva picaturi de ulei de susan.

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Kimchi Bokumbop" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de orez