Branzoaice "trandafir"

de sasha in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2013 | 5855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500g faina
  • 250 ml apa calduta
  • 15 g drojdie proaspata
  • 1 praf sare
  • Umplutura:
  • 500 g branza de vaca
  • 1 legatura marar
  • 5 oua (1 pentru uns)
  • sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice "trandafir":

Framantam aluatul cu ingredientee de mai sus si lasam sa creasca 30 de minute.

Intre timp sfaramam branza, tocam mararul fin si peste ele ouale batute cu sare dupa gust, amestecam.

Cand aluatul a crescut il taiem cam cat o minge de tenis, lasam sa creasca 5 minute. Intindem fiecare biluta in cerc si taiem usor in trei parti, 2 la egalitate si una mai mare, aveti grija sa lasati spatiu pentru umplutura. Umplem si impreunam una cate una din margini.

Oul pe care l-am pastrat it batem si ungem fiecare "trandafir". Se tapeteaza o tava cu faina si le dam la cuptor pentru 20-25 de minute la 170 de grade.

Eu am facut si cateva cu gem de caise.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice "trandafir"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]