Jumari

de divainbucatarie in Porc, 20 Dec 2010 | 13659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg slanina porc cu carne pe ea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Spalam slanina si indepartam soriciul (daca exista). Taiem cuburi de slanina, daca se poate si cu ceva carne si le punem la topit intr-o tigaie, la foc mic.

Eu mai pun si o cana de apa si las tigaia pe foc pana se evapora apa si incepe sa se topeasca grasimea. Vom amesteca din cand in cand astfel incat sa nu se lipeasca. Si pentru ca imi plac mai rumenite si mai crocante le las pana se prajesc mai bine.

Le scoatem din cratita cu o strecuratoare si lasam sa se scurga grasimea de pe ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

21.12.2010, 00:53

VA MULTUMESC! SUNTETI DRAGUTE!

MotanLaOale 1

21.12.2010, 09:26

minunatie ......

-Marius- 1

19.12.2018, 08:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in sos de ceapa