Aluat:
Am amestecat toate ingredientele si am framantat pana am obtinut un aluat maleabil pe care l-am lasat la odihnit un sfert de ora. Am facut o "smantana" din jumatate de pahar si faina. Am intins aluatul, apoi am intins "smantana" peste. Am rulat si am lasat la odihna alte 15 minute. Am taiat in trei ruloul si am intins fiecare bucata cu sucitorul: din una am pus in forma de inima mai mare si din celelalte in forme de inimioare mai mici. Pe fund am aseazat hartie de copt si miez de nuca, ca sa nu se umfle foile in cuptor. Am dat la cuptor la temperatura de ~190C pentru 10-15 minute, am scos nuca si hartia de copt si am mai dat la cuptor pana s-au rumenit. Am scos apoi din forme
Crema:
Mascarponele l-am amestecat cu zaharul, laptele bine, sa nu ramana cocoloase. Am pus si jumatate de plic de gelatina pt a fi sigura ca nu curge si se incheaga frumos (dupa ce am topit-o dupa instructiuni)
Am aseazat visinele injumatatite (se pastreaza o treime intregi pentru ornat). Am toarnat crema de mascarpone, am ornat cu visine si cu ciocolata amaruie topita