Inimioare mascarpone si visine

de cec in Prajituri, 8 Dec 2010 | 4397 vizualizari

COMENTARII (13)

ionix 1

08.12.2010, 18:06

vreau şi eu o inimioară

ela 1

08.12.2010, 18:17

ce dragute sunt

Rocsi 1

08.12.2010, 18:59

tanyapatap 1

08.12.2010, 19:41

mamaieelena 1

08.12.2010, 20:00

frumoase inimioare

Ina 1

08.12.2010, 20:18

suuuuuper!!!!!!

MIUTA 1

08.12.2010, 21:17

Ce minunatii faci tu,super 5 furcu

RuxyRux 1

08.12.2010, 22:47

O splendoare!!!

Dana_Retetegg 1

08.12.2010, 23:31

cec 1

09.12.2010, 07:53

va multumesc si sunt bucuroasa ca va place ceea ce fac. La aceste inimioare in special la cea mare ar mai fi mers niste crema dar am pus si eu cat am avut, dar chiar si asa "mai goale" s-am mancat fff repede

MotanLaOale 1

09.12.2010, 08:16

bine arata

mena29 1

09.12.2010, 08:34

Ce frumos

cec 1

09.12.2010, 08:56

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata, cu branza si visine