Inimioare de Craciun

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 5880 vizualizari

 

Cu aceste inimioare inchei lista fursecurilor pregatite pentru acest craciun

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina;
  • 125 g migdale macinate;
  • 100 g zahar pudra;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 160 g unt rece;
  • 1 ou;
  • 1 praf de sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare de Craciun:

Se framanta un aluat din faina,migdale;zahar,vanilie,unt si ou.Se infasoara in folie si se lasa o ora la frigider.Cuptorul se incinge la 170 grade.Pe planseta de lucru,pudrata cu faina se intinde o foaie de aluat din care se decupeaza inimioare.Coacem inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt 12-15 min.Decoram inimioarele cu glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni