Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Salate, 3 Feb 2016 | 2526 vizualizari

 

Nu asa se traduce specia de salata (Little Gems) pe care am folosit-o pt aceast preparat, dar arata ca niste inimi de salata, nu?

 

INGREDIENTE

  • 1 inima de salata
  • 1 lingurita chives tocat
  • 1 sfecla rosie conservata
  • 1 lingura branza de capra
  • 1 lingura fistic tocat
  • Pentru dressing:
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri si 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra:

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie sfecla in cuburi.

Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza. 

Se amesteca sfecala cu chives si 1 lingura de dressing. 

Se amesteca frunzele de salata cu 1-2 linguri din dressing si cu fisticul. 

Se aseaza salata pe un platou, urmata de sfecla si de branza de capra sfaramata. 

TIPS-URI

1

Dressingul se poate pastra la frigider 3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de salata cu sfecla rosie, fistic si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto