Inghetata de menta

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 24 Iun 2011 | 6927 vizualizari

 

La cat de mult ador menta trebuia sa fac si o inghetata...s-a cam dus dieta mea......Se poate spune si dementa si de menta :)))) foarte simplu de facut si la fel de simplu de mancat :D

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frisca lichida
  • 2 linguri smantana dulce
  • 2 linguri sirop de menta natural ( sau dupa gust)
  • frunze de menta pentru ornare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de menta:

Mixam frisca, peste care adaugam smantana si omogenizam. Peste frisca vom pune siropul si cu o lingura amestecam usor, pana se omogenizeaza compozitia.

Punem totul intr-un vas si mai punem putin sirop deasupra, apoi dam la congelator pentru 2 ore. Servim dupa bunul plac, eu am ornat cu sirop de menta si frunze de menta, nu am vrut sa bag ciocolata sau altceva ca sa nu-i stric gustul.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (28)

adry88 1

28.06.2011, 16:11

buna rau

Lau 1

02.07.2011, 22:44

buna rau

Ina 1

07.07.2011, 22:32

Si ce bine arata!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Îngheţată cu mentă şi ciocolată