Inghetata de capsuni cu cirese

de adry88 in Dulciuri, 14 Iul 2011 | 3448 vizualizari

 

by bunica, multumesc

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 8 linguri zahar
  • 400 ml smantana
  • 200 g capsuni
  • 100 g cirese
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni cu cirese:

se bat albusurile spuma cu un praf de sare,dupa care se adauga 4 linguri de zahar si se mixeaza bine

se mixeaza smantana cu 4 linguri de zahar pana devine frisca,se adauga capsunile si ciresele si se mixeaza usor

frisca se toarna peste spuma de albusuri,se amesteca de jos in sus,

se toarna in cupe sau caserole si se da la congelator 6 ore

dupa 2 ore se scoate si se amesteca ca sa nu se formeze ace de gheata

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de ciocolata si dulceata de cirese amare