Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2011 | 7624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • carnati afumat de porc
  • 500g ciuperci
  • 100g masline
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 200ml bulion
  • 250 vin rosu
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor:

Se spala si se portioneaza carnea de iepure.

Se aseaza intr-o tava cu putin ulei impreuna cu usturoiul tocat, foi de dafin, condimentat dupa gust cu sare si piper. Se acopera cu apa si sa introduce tava la cuptor.

Cand carnea de iepure este aproape fiarta se pun in tava ciupercile curatate, carnatii taiati rondele, si maslinele.

Dupa 10 minute turnam in tava si vinul ...apoi punem si bulionul si mai lasam sa fiarba impreuna pana cand "zeama" din tava scade la jumatate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Arroz al horno