Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2016 | 5544 vizualizari
La ceas de seara pentru cina am pregatit o pulpita de ied la vasul de fonta . Iedul fiind tanar si carnea frageda intr-o ora si jumatate carnea se desprindea de pe os .
9
Bucataras Suprem
Taguri: ied cu legume- la tuci, retete Mancaruri cu carne
de reisnaor_2006 5
de donpablo 1
- Andreea - 1
Stefania1964 1
mamaieelena 1
apetisant
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 11:13
la 10:25
ieri la 09:47
pe 12.02 la 10:47
pe 11.02 la 10:34
6 comentarii
5 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
vasimur
BakeUpArtist 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Vyoleta 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!