Piept de porc la cuptor cu legume si leurda

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 9 Apr 2014 | 3321 vizualizari

 

Introducere fara introducere,doar cu leguma mea preferata porcusorul si replica baietilor mei ''bune legumele astea .... mai ales carnea...""

 

INGREDIENTE

  • cca 700-750 g piept de porc cu sorici
  • condimente carne de porc
  • 400 g legume-cartof,mazare,fasole verde,morcov
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor cu legume si leurda:

Pregatim pieptul de porc ,crestam pe partea cu sorici,imbracam in condimente si lasam la frigider cca 12-14 ore.Dupa ce a stat la frigider ,prajim pieptul de porc cate 5 min pe fiecare parte,apoi il asezam intr-un vas de yena ,adaugam o cana cu apa si dam la cuptor pentru 2 ore-2 si 1/2 ore la foc moderat.Cu 1/2 de ora inainte sa scoatem pieptul de la cuptor pregatim legumele.

Le punem la fiert in apa cu sare.Ceapa verde si leurda le taiem marunt si le calim,peste ele punem legumele fierte si le lasam cca 5 min pe foc.Scoatem pieptul de porc,il asezam peste legumele puse pe platou si turnam peste sosul lasat de friptura.Cam asta-i tot,satios si nerecomandat simandicosilor.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor cu legume si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu cârnaţi de casă şi cartofi la cuptor