Icre de crap prajite

de Bucataras Medi in Peste, 3 Mai 2010 | 19906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • icre
  • .faina
  • .sare,piper
  • .ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap prajite:

Se spala icrele sub jet de apa si se lasa apoi la scurs pe o hartie absorbanta.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se pot servi calde sau reci acompaniate de o salata.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 11:51

luminita20_2006 1

06.05.2010, 13:12

sunt foarte buna...ase leface si mama

Bucataras Medi 1

06.05.2010, 14:44

Luminita si noua ne place............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum pastram icrele proaspete cea mai sigura metoda