Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

de Bucataras in Dulciuri, 2 Iul 2024 | 1912 vizualizari

 

Răsfață-te cu un tiramisu cu căpșuni, un desert delicios la pahar. Andra Mihail ne aduce o rețetă rapidă și ușoară, ideală pentru a impresiona orice musafir.
Dacă vrei să prepari acestTiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar, iată care sunt ingredientele: pișcoturi, căpșuni, ouă, zahăr, mascarpone.
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar
  • 300 gr căpșuni proaspete
  • 150 gr pișcoturi
  • 80 gr zahăr pudră
  • 3 ouă
  • 200 gr mascarpone
  • un praf sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar:

Cum se prepara Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar:

Separă albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile și un praf de sare până capătă consistentă și devin albe și dense.

Mixează gălbenușurile cu zahărul pudră până își dublează volumul, apoi încorporează brânză mascarpone. Mixează până la omogenizare, apoi combină cele două compoziții.

Curăță căpșunile de codițe. Oprește câteva întregi, iar restul taie-le cuburi și pasează-le fin într-un blender.

Trece pișcoturile prin piureul de căpșuni rezultat ca să se hidrateze și să capete aromă.

Montează desertul în pahare, așezând o baza de pișcoturi, crema de mascarpone, cubulețe de căpșuni proaspete. Alternează astfel compozițiile până se umple fiecare pahar.

Pune desertul la rece până în momentul servirii. 

Tiramisu cu căpșuni la pahar este gata pentru a fi savurat.

Încearcă și rețeta de Tiramisu cu fistic sau varianta de Tiramisu la pahar.

Îți recomandăm și rețeta de Ruladă Tiramisu, un desert excelent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pana cotta cu lapte si capsuni