Iahnie de fasole cu ciolan afumat si tarhon

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2015 | 7294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fasole
  • 1 ciolan afumat
  • 2 cepe potrivite
  • 150 gr de bulion
  • piper
  • sare
  • tarhon uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu ciolan afumat si tarhon:

Fasolea am spalat-o si am lasat-o de pe o zi pe alta la inmuiat in apa,fierbe mai repede.Intr-o oala am pus fasolea la fiert,dupa ce a inceput sa fiarba am adaugat ciolanul spalat,pana fasolea a fiert am tocat ceapa cubulete si am calit-o in putin ulei,am adaugat bulionul si am mai lasat 5 minute pe foc.

Dupa ce a fiert fasolea am scos ciolanul si am taiat carnea de pe os bucati potrivite( pe care le-am servit langa fasole separat).

Peste fasole am adaugat ceapa calita impreuna cu bulionul,sare,piper si tarhon uscat si am lasat sa mai fiarba cateva minute.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasolea fermecata - cu ciolan afumat