Iahnie de fasole

de constantinescudorel85 in Mancaruri de post, 5 Mai 2017 | 3705 vizualizari

 

O mancare usoara si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 4 conserve mici de fasole rosie
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 4 lg ulei
  • 2 lg pasta de rosii
  • marar
  • pătrunjel
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Curatam ceapa si morcovul. 

Intr-o oala, punem uleiul la incins. Adăugăm ceapa tocata si morcovul ras si lasam legumele sa se caleasca 5 min. 

Punem peste legume 500 ml apa si le lasam sa fiarbă pana se înmoaie. Adăugăm fasolea, rosiile si apa cât sa le acopere. Lasam sa fiarbă 10-15 min.

Servim mancarica cu verdeata sau după bunul plac.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole boabe in chifla, cu muraturi