Iahnie de fasole cu carnati afumati

de Zamfira in Porc, 23 Sep 2012 | 20005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • carnat afumat
  • 4-5 catei usturoi
  • sare, piper
  • boia dulce
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati afumati:

Am lasat fasolea la inmuiat peste noapte si a doua zi am fiert-o schimband apa de trei ori. Cand fasolea a fiert, am strecurat-o si am pastrat o mica cantitate din zeama. Am curatat ceapa, ardeiul si le-am tocat marunt. Rosiile le-am taiat cubulete, iar usturoiul l-am pisat. Am calit ceapa, ardeiul si carnatii taiati rondele, am adaugat boia dulce, sare, piper, rosiile si fasolea fiarta. Peste toate turnam din zeama in care a fiert fasolea si-l mai fierbem 15 minute. In final adaugam usturoiul si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Zamfira 1

24.09.2012, 23:35

MULTUMESC pentru aprecieri si voturi!

Aurelia 07_07 1

25.09.2012, 07:03

Super buni

lia maria 1

25.09.2012, 09:14

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu costiţă de porc