Limba de vaca cu masline

de aziz in Vita, 24 Ian 2011 | 6073 vizualizari

 

:)))))))))))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • o limba de vaca
  • 2 cepe
  • masline
  • 200 ml vin
  • foi de dafin
  • sare piper
  • pasta de tomate +o cana apa
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vaca cu masline:

se fierbe limba cu putina sare(cam 3 ore)se taie cubulete apoi.ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu usturoiul.cind devine stravezie se adauga limba,vinul condimentele si spre sfarsit  pasta de tomate si maslinele ,dam citeva clocote si servim cu orez spre exemplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vaca cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de masline cu carne de vita