Gulas la ceaun

de mimmi in Mancaruri cu carne, 9 Sep 2010 | 25734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc,
  • 500 g carne de vita,
  • 500 g costita afumata,
  • carne de oaie optional,
  • 1 kg ceapa,
  • 1,5 kg cartofii,
  • 500 g ardei,
  • ulei,
  • frunze de patrunjel,
  • frunze de dafin,
  • usturoi granulat,
  • rozmarin macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • piper,
  • 2 plicuri condiment pentru gulas unguresc de la fuchs,
  • 500 ml suc de rosii(sau pasta de tomate) ,
  • Pentru galuste avem nevoie de :
  • 2 oua
  • faina alba cat cuprinde.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas la ceaun:

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei.Carnea de vita se taie cubulete,se adauga in ceaun apa,condimentele,sucul de rosii si se lasa la fiert.Se gusta carnea sa fie cat de cat fiarta,si se adauga carnea de porc si costitele.Dupa ce carnea este fiarta,se adauga cartofii taiati cubulete,usturoi,frunzele de dafin.Cand au fiert si cartofii se adauga galustele cu ajutorul unei linguri si frunzele de patrunjel taiate marunt.Se mai lasa la fiert aproximativ 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mimmi 1

10.09.2010, 22:39

Scuzati ca raspund asa de tarziu .
Sidy ceaunul e de 8 litri te servesc cu cea mai mare placere .
Ela,sa stii ca isi merita totii banii ceaunu,iasa o mancare grozava!!!
Ana, am facut asa de mult pentru o familie mare.....defapt am avut musafiri.Daca tot a fost vremea frumoasa am chemat rudele la cate o portie de gulas.
Fetelor multumesc mult pentru aprecieri !!!

ela 1

10.09.2010, 22:45

este la selgros,la oferta de 3,6litri la 75 de lei,sper sa mai gasesc maine cand ma duc

elisabeth 1

19.09.2010, 19:25

nu are acelasi gustcs si in cratita mai ale ca te umplii si de fum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului