Gulas la ceaun

de mimmi in Mancaruri cu carne, 9 Sep 2010 | 25553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc,
  • 500 g carne de vita,
  • 500 g costita afumata,
  • carne de oaie optional,
  • 1 kg ceapa,
  • 1,5 kg cartofii,
  • 500 g ardei,
  • ulei,
  • frunze de patrunjel,
  • frunze de dafin,
  • usturoi granulat,
  • rozmarin macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • piper,
  • 2 plicuri condiment pentru gulas unguresc de la fuchs,
  • 500 ml suc de rosii(sau pasta de tomate) ,
  • Pentru galuste avem nevoie de :
  • 2 oua
  • faina alba cat cuprinde.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas la ceaun:

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei.Carnea de vita se taie cubulete,se adauga in ceaun apa,condimentele,sucul de rosii si se lasa la fiert.Se gusta carnea sa fie cat de cat fiarta,si se adauga carnea de porc si costitele.Dupa ce carnea este fiarta,se adauga cartofii taiati cubulete,usturoi,frunzele de dafin.Cand au fiert si cartofii se adauga galustele cu ajutorul unei linguri si frunzele de patrunjel taiate marunt.Se mai lasa la fiert aproximativ 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mimmi 1

10.09.2010, 22:39

Scuzati ca raspund asa de tarziu .
Sidy ceaunul e de 8 litri te servesc cu cea mai mare placere .
Ela,sa stii ca isi merita totii banii ceaunu,iasa o mancare grozava!!!
Ana, am facut asa de mult pentru o familie mare.....defapt am avut musafiri.Daca tot a fost vremea frumoasa am chemat rudele la cate o portie de gulas.
Fetelor multumesc mult pentru aprecieri !!!

ela 1

10.09.2010, 22:45

este la selgros,la oferta de 3,6litri la 75 de lei,sper sa mai gasesc maine cand ma duc

elisabeth 1

19.09.2010, 19:25

nu are acelasi gustcs si in cratita mai ale ca te umplii si de fum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi