Costite de miel la gratar

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2015 | 3857 vizualizari

 

O reteta usor de preparat, rapida si delicioasa......

 

INGREDIENTE

  • 4 costite de miel
  • 1 lingura ulei de măsline
  • 2 catei de usturoi
  • o jumatate de buchet de patrunjel
  • 25 g de unt
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de miel la gratar:

Marinati costitele cu uleiul de maslina, sarea si piperul.

Pregatim untul de usturoi.

Curatati usturoiul. Mixati usturoiul cu untul si patrunjelul.

Incingeti gratarul. Puneti costitele si lasati sa se rumeneasca.

Dupa ce s-au rumenit, se scot pe un platou si se ung cu untul de usturoi.

Se servesc imediat.

Le puteti servi cu o salata de cartofi- reteta aici sau cu un piure de cartofi - reteta aici.


Pofta Buna!!!!

TIPS-URI

1

incingeti gratarul bine inainte de a pune costitele

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de miel la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

Catalina L 1

29.05.2015, 21:59

dantes 1

30.05.2015, 11:04

Bune!

Gicuta 1

02.06.2015, 07:53

Bune costitele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor