Gulas de porc cu legume

de Tabita _ in Porc, 13 Mar 2019 | 2865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 6 cartofi
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 400 g rosii taiate cubulete in sos de rosii
  • 1/2 telina
  • ulei
  • boia
  • oregano
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu legume:

Mai intai se spala carnea si se taie bucatele.
Cepele se curata, se spala si se toaca.
Intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea, iar apoi ceapa.
Se lasa sa se rumeneasca putin carnea, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba inabusit aproximativ 45-60 min sau pana cand carnea incepe sa se patrunda.
Intre timp curatam si spalam cartofii, morcovii si telina.
Cartofii si telina le taiem cubulete.
Morcovii ii taiem rondele.
Se pun legumele peste carne, se adauga condimentele si se lasa sa fiarba.
Spre final se adauga rosiile si se mai lasa la fiert vreo 10 minute.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Tabita _ 1

14.03.2019, 22:46

Multumesc frumos Rocsi!

miki_a 1

16.03.2019, 05:45

Grozav de bun!

Tabita _ 1

16.03.2019, 10:57

Multumesc Miki

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu cartofi si galuste