Taiem carnatii bucati potrivite, ii crestam si ii prajim in tigaie antiaderenta, la foc potrivit pana se rumenesc dupa gust.
Curatam legumele. Le spalam in apa rece, le taiem pe fiecare dupa preferinta.
Punem intai ceapa la calit in 4 linguri ulei, cca 5minute.
Adaugam ardeii taiati fasii, ii sotam impreuna cu ceapa,alte 5 minute.
Dovlecelul se curata intai de coaja si de seminte,apoi se taie cubulete.
Punem dovlecelul peste ceapa si ardei,adaugam sare si piper dupa gust, punem bobitele de mustar, ii acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa lasata. Tot acum adaugam si morcovul (prefiert, scos din supa).
Dupa ce-a scazut apa,adaugam fasolea din conserva scursa de apa, amestecam si presaram verdeata tocata.
Servim legumele cu bucati de carnati.
Pofta buna!