Guguluf cu cacao

de corina241 in Prajituri, 8 Ian 2011 | 4270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g unt
  • 250 g zahar
  • 250 ml lapte
  • 300g faina
  • 1 lingura de cacao
  • 1/2 pliculet praf de copt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu cacao:

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Aprindem cuptorul ca sa fie incins cand punem prajitura la copt.

Mixam untul moale cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa.Adaugam treptat ouale treptat,mixam bine si le incorporam pe toate.Ajutandu-ne de un tel adaugam laptele si faina amestecata cu praful de copt.Oprim o lingura din compozitie  in care incorporam cacaoa.

Ungem forma de guguluf cu putin ulei,o tapetam apoi cu faina si rasturnam compozitia.o punem apoi si pe cea de cacao amestecand usor cu o furculita pentru a obtine efectul marmorat.

Dam la cuptor pentru 30-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stangluri cu ciocolata