Gris cu lapte si caramel

de nilgun in Dulciuri, 21 Iul 2013 | 5513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 linguri zahara , in lapte
  • 5 linguri zahar pentru caramel
  • un plic zahar vanilat
  • 60 gr. gris
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte si caramel:

Laptele se pune la fiert cu cele 2 linguri de zahar si cu zaharul vanilat. Dupa ce a fiert, se pune grisul si se amestecacu un tel ca la mamaliga. Se opreste focul si se lasa.

Se caramelizeaza cele 5 linguri de zahar, si se toarna in catronelele in care urmeaza sa punem grisul. Se toarna grisul deasupra. se lasa putin la racit, dupa care se rastoarna pe o farfurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte si caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte