Gris cu lapte, miere si scortisoara

de laura_n in Prajituri, 13 Ian 2013 | 8672 vizualizari

 

Un dulce tare bun si aromat!

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte dulce
  • 1 canita gris
  • 3 linguri zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • o lingura miere
  • scortisoara macinata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte, miere si scortisoara:

Intr-un vas, am pus la fiert laptele cu zaharul vanilat. Am adaugat grisul amestecand continuu sa nu se formeze cocolase.

Am lasat sa fiarba cam 20 minute, amestecand din cand in cand. Cand a fost aproape fiert , am adaugat zaharul, am amestecat iar si am mai lasat la fiert cam 10 min, pana a inceput sa se umfle usor.

Am scos grisul in castronele, am lasat sa se raceasca un pic, apoi am presarat scortisoara si o lingura de miere.

Este o combinatie tare delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte, miere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bulion