Gratarul de duminica

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 7 Iun 2015 | 4387 vizualizari

 

daca tot e vara, e vremea gratarelor.......

 

INGREDIENTE

Pentru mititei:

  • 1,5 kg carne tocata de porc
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare, piper dupa gust
  • curry dupa gust
  • 2 linguri pasta de ardei diluate in 50 ml apa minerala
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingurita busuioc uscat

In plus:

  • 2 pulpe de pui intregi
  • condiment pentru carne de pasare din comert
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratarul de duminica:

Amestecul pentru mici il pregatim din seara precedenta amestecand carnea de porc cu toate ingredientele:sare si piper dupa gust, bicarbonat,curry, usturoi granulat, busuioc uscat, pasta de ardei diluata in 50 ml apa minerala.

Amestecam aceste ingrediente foarte bine, acoperim vasul cu folie alimentara si il tinem la rece pana a doua zi.

Cu mainile umeda dam forma mititeilor si ii prajim uniform pe gratarul incins.

Pulpele de pui le-am curatat de piele, apoi le-am imbracat in condiment cumparat din comert (presarati atat cat credeti ca este nevoie, acest amestec fiind foarte sarat, eu nu am presarat foarte mult).

Prajim si pulpele pe gratarul incins pana se rumenesc frumos si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratarul de duminica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mici din carne de porc și carne de vită