Chiftelute de pui umplute cu ciuperci fripte

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 27 Apr 2015 | 4419 vizualizari

 

Merita sa incercati aceste chiftelute umplute cu ciuperci fripte,sunt foarte bune si se fac usor. Cea mai dificila parte este cea in care trebuie sa te rezumi la a gusta doar cateva bucati,dispar repede ! :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 1 kg carne tocata de pui (pulpe/piept)
  • 500 g ciuperci mici
  • 2 oua mari
  • 1 morcov mare razuit mic
  • 1 cartof mare razuit mic
  • patrunjel/marar/cimbru
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 5 catei de usturoi zdrobiti
  • sare/piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui umplute cu ciuperci fripte:

Ciupercile le vom frige intr-o tigaie asezonate cu sare si piper. Le scurgem de zeama si le lasam sa se raceasca. Carnea tocata o vom amesteca cu: morcovul si cartoful razuiti si storsi bine, ouale, verdeturile tocate, ceapa si usturoiul.

Asezonam dupa gust cu sare si piper.

Din compozitia omogenizata vom rupe mici gramajoare in mijlocul carora vom pune cate o ciupercuta mica fripta. Formam o biluta pe care o tavalim prin susan sau faina. Le prajim in baie de ulei.


Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui umplute cu ciuperci fripte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]