Gratar din ficat de manzat

de Mitinita in Vita, 30 Ian 2011 | 8096 vizualizari

 

Imi rasfoiam blogul si am dat peste reteta sotului meu,eu desi nu sunt o mare amatoare de ficat gatit astfel chiar mi-a placut. Gratarul a fost facut la aragaz.

 

INGREDIENTE

  • 1 ficat de manzat  proaspat
  • sare 
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din ficat de manzat:

 

Se spala ficatul si se taie in cuburi.

Se adauga pe bete,apoi se sareaza si se pipereaza.

Se da focul de la aragaz la tare si se tin betele cu ficatul peste flacara.

Se tin pana sunt facute,dar grija sa nu se usuce prea tare.

Noi l-am servit cu pita,rosii si un sos cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din ficat de manzat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Mitinita 1

30.01.2011, 21:41

or fi stiind barbatii astia vreun secret? ia sa aducem motanelu' incoace sa ne zica el despre ce-i vorba

mamaieelena 1

31.01.2011, 07:30

bun ficatul si prezentarea e frumoasa

DIANA B 1

31.01.2011, 11:17

............ si cu lipie libaneza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat de vitel cu praz