Gratar de pui cu legume-pregatite in vasele DELIMANO...

de ela in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2012 | 6103 vizualizari

 

mi-am facut cadou de craciun :)) un set de vase de la DELIMANO....le-am primit zilele astea si azi,fiind duminica,dupa o saptamana de lucru intens de dimineata pana seara,imi era tare greu si lene :))...voiam ceva rapid si bun,fara prea multa bataie de cap...si cum eram tare curioasa cum se gateste in vasele de la delimano.am trecut la treaba...treaba care a durat 30minute...am stat mult pe ganduri cand am facut comanda la vase...chiar anulasem comanda,dupa o discutie cu Gaby despre ele...dar operatoarea de la delimano care m-a sunat pentru comanda,m-a convins...si acum nu imi pare rau...chiar am mai comandat o cratita (daca afla Cristi,ma omoara,ca nu imi ajunge ca am dat 800 lei pe ele plus transportul 40:(( ).....am vrut inca o tigaie pentru ca tigaia pe care am primit-o este prea mica ca sa prajesti niste cartofi in ea sau ceva pentru doua persoane...pe cat sunt de mari tigaile de gril,cea wok si tava,pe atat de mici sunt oalele...dar ceea ce este cel mai important,este ca intr-adevar mancarea gatita in vasele astea,este minunata...carnea pregatita la gril este suculenta in interior(cand am luat bucata de carne de pe gratar,a curs zeama din ea) si crocanta in exterior,a fost gata cat ai clipi,iar legumele facute in tigaia wok s-au facut fara sa amestec mai deloc si nici nu am realizat cum s-au facut in 10minute....merita investitia,fara nici un regret...pozele nu sunt prea reusite pentru ca a fost o zi tare intunecoasa...

 

INGREDIENTE

  • 2felii piept de pui dezosat
  • 1punga legume amestec cu ciuperci congelate
  • sare
  • piper
  • condiment pentru pui
  • tigaia gril delimano
  • tigaia wok delimano
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de pui cu legume-pregatite in vasele DELIMANO...:

Batem feliile de pui intr-o punga si le condimentam cu condimente pentru pui.Ungem cu ulei tigaia gril,o punem pe foc si lasam pana se inroseste manerul termic si apoi punem feliile de carne si lasam cateva minute pe fiecare parte.

Ungem cu putin ulei tigaia wok si punem pe foc.Cand s-a inrosit manerul termic rasturnam in ea punga de legume congelate si lasam pe foc cateva minute,apoi adaugam 150ml apa,sare,piper,putin condiment de legumesi lasam 10minute pe foc.Nu trebuie sa amestecam prea des caci legumele nu se prind si efectiv nu cer sa fie amestecate:)).

Servim cu castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de pui cu legume-pregatite in vasele DELIMANO..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mena29 1

09.01.2012, 15:25

jolygina 1

10.01.2012, 14:42

si aci mai vin si eu cu o furca

ela 1

10.01.2012, 14:53

Jolygina,furci nu mai sunt,doar like-uri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi