Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor

de naomy in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2011 | 4221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari rosii
  • 500 gr carne vita (75 %vita si 25 % porc)
  • o ceapa
  • un ou
  • 200 gr smantana
  • 300gr pasta de rosii
  • 50 gr ulei masline
  • 3 ling orez
  • 5-6 boabe piper alb
  • un fir busuioc
  • un fir cimbru
  • piper,sare ,vegeta,usturoi dupa gust
  • o lingurita cilli macinat
  • o lingura faina
 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor:

Spalam gogosari si ai pregatim pt umplere,separat  preparam  carnea care vine amestecata cu condimentele .

Orezul si oul si umplem gogosari pe care ai tapam cu faina si ai asezam intr-o cratita mai adanca de ceramica sau fonta.(sa aiba capac)

Prepararea sosului picant

 Se taie ceapa marunt si se caleste pana devine aurie ,punem  pasta de rosii peste si adaugam piperul,busuiocul , cimbru si lingurita de cilli si una sau doua cani  de apa si se  amesteca  pana se formeaza un sos mai subtire pe care  il turnam peste gogosarii si dam totul la cuptorul incalzit  25- 30 min....

Se serveste fierbinte cu smantana deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti in sos de rosii picant la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel