Gogosari in pasta de rosii

de alilianaa in Conserve, 4 Sep 2013 | 5658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,8 kg gogosari taiati fasii mai mici ( mai putin de un sfert)
  • un borcan de 800 g cu pasta de rosii
  • 150 ml otet
  • 100 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 2 linguri sare
  • 2 linguri zahar
  • 5 foi dafin
  • 10 boabe piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in pasta de rosii:

Din pasta de rosii, ulei, apa, otet, sare, piper, zahar, foi dafin se face o compozitie care se pune pe foc. Cand se incalzeste se adauga gogosarul taiat fasii si se lasa la fiert. Se fierbe pana cand ardeiul incepe sa fie ,, inghitit" de compozitia de pasta de rosii. Cand totul este gata se pune in borcane ( spalate, uscate) si se fieb pe baie de abur la foc domol pret de 45 de minute- o ora.

Se pun la rece in camara.

TIPS-URI

1

se poate folosi usturoi

2

se pot folosi ca garnitura la friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in pasta de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

babi5 1

05.09.2013, 07:33

alilianaa 1

05.09.2013, 07:38

Dia, nici nu am mai pus de ceva vreme, daranul asta am prestat cateva borcanele..

alilianaa 1

05.09.2013, 07:38

Babi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]