Chili Oil

de Mitinita in Conserve, 2 Dec 2011 | 4166 vizualizari

 

Inca o reteta pe care o planuiam de ceva timp,mai ales ca nu am prea vazut ulei cu ardei iuti prin magazinele de la noi...stau in provincie,deci cam multe nu se gasesc. Mi-as fi dorit ca ardeii sa fie si mai iuti,pentru cine ii vrea mai putini iuti au iesit perfect...eu am mai adaugat niste pimiento.
Se foloseste la mancarea chinezeasca sau la orice mai vreti sa adaugati putina iuteala.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 10 ardei iuti uscati
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chili Oil:

Se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti,care se vor zdrobi in prealabil.

Se pune craticioara pe foc si se tine pana se ifierbanta uleiul.

Se lasa deoparte pana se raceste apoi se toarna intr-o sticla. Se arunca resturile de ardei iute si se adauga un ardei uscat si gaurit in sticla.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chili Oil" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

Mitinita 1

03.12.2011, 11:39

Sper sa prinda bine la cineva

Lau 1

03.12.2011, 17:17

interesant

mihaelar63 1

09.10.2015, 13:34

Super . Am sa prepar si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei si fasole lata la otet