Gogosari in bulion by Doamna Dia

de Bucataras Medi in Conserve, 30 Oct 2010 | 6942 vizualizari

 

Mi-a placut cum suna reteta, mi-a placut cum aratau borcanele Diei si cu toate ca mai pusesem gogosari dar dupa alta reteta mi-a zis hai sa experimentez si aceasta reteta mai ales ca primisem acesti gogosari si doar nu era sa ii arunc.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari..............doamna Dia scrie rosii.............ei bine sa stiti doamna ca ai mei nu au fost toti rosii au mai fost si rosii-verzi
  • 800 g pasta de rosii..............am folosit o pasta facuta in casa
  • 500 g zahar
  • 500 ml otet
  • 5 linguri sare
  • boabe de piper, foi de dafin
  • boabe de mustar ..............eu am pus, doamna Dia NU
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion by Doamna Dia:

Am facut intocmai si la fel ca doamna Dia..............deci..............am curatat gogosarii,i-am spalat si i-am taiat dupa bunul meu plac.Am pus intr-un ceaun toate ingredientele de mai sus , am amestecat si am pus la foc.Cand lichidul a inceput sa fiarba am pus gogosarii atatia cat ei sa fie acoperiti de lichid si am lasat pana cand a dat intr-un clocot.Scoatem gogosarii cu ajutorul unei palete si ii lasam intr-un vas sa se racoreasca.Intre timp repetam operatia cu restul de gogosari pana cand ii terminam.Cand gogosarii s-au racit ii asezam frumos in borcane , turnam lichidul peste ei si apoi capacim.

Asezam borcanele in camara si servim cand ni se face pofta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion by Doamna Dia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

diaconta 1

01.11.2010, 21:49

Mihaela ai dreptate,asa se inrosesc,nici ai mei n-au fost rosii de tot cand i-am luatdoamna Maria vezi ca ma pricep si io la cate ceva da' ca sa fiu sincera, e reteta mamei mele ,ea e Maestra la capitorul asta

Bucataras Medi 1

02.11.2010, 10:36

Dia,am retinut ideea.Sarumana mamaei pentru reteta si tie ca ai postat-o................

alinutzika 1

28.09.2011, 14:49

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde (pastai) pentru iarna