Gogosari in bulion by Doamna Dia

de Bucataras Medi in Conserve, 30 Oct 2010 | 7538 vizualizari

COMENTARII (32)

mihaelar63 1

01.11.2010, 12:26

buni . tre' sa incerc si eu .
Gogosarii putin verzui se tin la intuneric , se acopera cu o panza sau un sac cateva zile pentru a se inrosi [ aflat de la un pietar ] .Tine figura , chiar se ,, coc''!!

lia maria 1

01.11.2010, 14:50

foarte frumos mai arata borcanele astea cu gogosari

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 20:42

Mihaela merita incercat.Bun de stiut cum se inrosesc gogosarii verzi..................multumesc!................

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 20:42

Lia, si ce buni mai sunt................

diaconta 1

01.11.2010, 21:49

Mihaela ai dreptate,asa se inrosesc,nici ai mei n-au fost rosii de tot cand i-am luatdoamna Maria vezi ca ma pricep si io la cate ceva da' ca sa fiu sincera, e reteta mamei mele ,ea e Maestra la capitorul asta

Bucataras Medi 1

02.11.2010, 10:36

Dia,am retinut ideea.Sarumana mamaei pentru reteta si tie ca ai postat-o................

alinutzika 1

28.09.2011, 14:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]