Gogosari in bulion by Doamna Dia

de Bucataras Medi in Conserve, 30 Oct 2010 | 7462 vizualizari

COMENTARII (32)

mihaelar63 1

01.11.2010, 12:26

buni . tre' sa incerc si eu .
Gogosarii putin verzui se tin la intuneric , se acopera cu o panza sau un sac cateva zile pentru a se inrosi [ aflat de la un pietar ] .Tine figura , chiar se ,, coc''!!

lia maria 1

01.11.2010, 14:50

foarte frumos mai arata borcanele astea cu gogosari

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 20:42

Mihaela merita incercat.Bun de stiut cum se inrosesc gogosarii verzi..................multumesc!................

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 20:42

Lia, si ce buni mai sunt................

diaconta 1

01.11.2010, 21:49

Mihaela ai dreptate,asa se inrosesc,nici ai mei n-au fost rosii de tot cand i-am luatdoamna Maria vezi ca ma pricep si io la cate ceva da' ca sa fiu sincera, e reteta mamei mele ,ea e Maestra la capitorul asta

Bucataras Medi 1

02.11.2010, 10:36

Dia,am retinut ideea.Sarumana mamaei pentru reteta si tie ca ai postat-o................

alinutzika 1

28.09.2011, 14:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet