Gogonele murate in pikant-fix

de alinutzika in Muraturi, 2 Oct 2011 | 31243 vizualizari

 

Ei bine, anul acesta am pus majoritatea muraturlor cu pikant-fix. Si nu regret deloc, pt ca am gustat la sora mea muraturi puse asa si erau foarte bune.
Deci, din lipsa de timp si mai ales pt ca ai rezultate bune la muraturile puse asa si sigur nu se strica, va recomand si voua pikantul-fix. Eu il prefer insa pe cel iute, dar depinde de gusturi.
Mie imi plac mult gogonelele murate!

 

INGREDIENTE

  • gogonele (rosii verzi inca:)))
  • usturoi
  • pikant fix
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate in pikant-fix:

Am spalat gogonelele si le-am asezat in borcane marisoare. Pentru ca au fost foartte mici, le-am pus intregi, dar daca aveti gogonele mai mari, puteti sa le taiati bucatele. Adaugati catei de usturoi printre gogonele. Le da un gust mai bun si le mentine tari.

Preparati pikantul fix dupa instructiuni si puneti-l peste gogonele. Inchideti si dati la camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate in pikant-fix" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

03.10.2011, 11:47

rocsi, incearca....Pup

jolygina 1

03.10.2011, 13:06

shukly 1

22.06.2015, 16:06

Picant fix este plin de chimicale. Cel mai bine si rapid ies cu saramura. Amesteci mai multe tipuri de legume si torni saramura peste ele. Sau pui numai un fel de leguma (gogonele) si torni saramura. Simplu, rapid si cel mai important: natural

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu varza, in saramura