Goffre cu dulceata de trandafir

de Merisor in Dulciuri, 15 Feb 2014 | 6276 vizualizari

 

Are dulceata de trandafir o aromaaa!!!!!
Multumesc, pentru dulceata, stiu eu cui!
Multumesc pentru aparatul de gofre, stiu eu cui!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 1 varf lingurita sare
  • 1/2 pachet praf de copt(5 gr)
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 300 gr faina
  • dulceata de trandafir
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre cu dulceata de trandafir:

Mai intai topim untul si il lasam sa se raceasca putin.

Mixam ouale cu zaharul si putina sare, pana devin spumoase.

Adaugam untul usor racit, laptele, esenta si treptat faina amestecata cu praful de copt.

Omogenizam bine compozitia si o lasam la odihnit 15-20 de minute, dupa care punem cate doua linguri de compozitie in aparatul incins si coacem conform instructiunilor aparatului.

Eu le-am lasat ceva mai mult in aparat pentru a se rumeni mai bine.

Am servit atat calde cat si reci, unse cu dulceata de trandafir, o bunatate!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre cu dulceata de trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Goffre cu scorţişoară