Mixam untul cu zaharul dupa care adaugam iaurtul, esenta de rom, un praf de sare.
Cca 400 g faina amestecam cu praful de copt si cernem peste unt, omogenizam bine dupa care impartim coca in 2 (oprim 1/3 din compozitie)
In compozitia mai mare adaugam cacaoa, nesul si scortisoara. Daca mai este nevoie adaugam faina, omogenizam bine dupa care invelim in folie alimentara si dam la rece 30 minute
Compozitia care a ramas o omogenizam bine (daca este nevoie adaugam faina) invelim in folie alimentara si dam la rece 30 minute
Intindem o foaie maro si taiem cercuri
La fel procedam si cu foaia alba dar decupam cercuri mai mici decat cele maro
Lipim 2 cercuri maro (cu albus de ou putin batut), ungem cu albus si deasupra adaugam cate 1 cerc alb deasupra si ungem cu albusul de ou
(eu am adaugat ciocolata deasupra)
Dam la cuptor cca 15 minute la foc moderat(sa se rumeneasca putin dedesupt)