Goffre

de MIUTA in Dulciuri, 24 Noi 2010 | 11477 vizualizari

 

Este delicios si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 250g margarina sau unt
  • 200g zahar
  • 4 oua separate
  • 125 g amidon alimentar
  • 300g faina
  • 1 pl.zahar vanilat
  • 1 pl.praf de copt
  • un varf cutit sare
  • frisca pt.ornat
  • peltea de gutui
  • ciocolata pt.ornat
  • bomboane ornamentale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre:

Se bat albusurile cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se bate din nou pana se topeste.Se pun galbenusurile,untul topit(nu foarte tare,l-am topit in microunde),zaharul vanilat si praful de copt. Se mixeaza din nou 2 min.Se adauga amidonul si faina si se amesteca usor cu o lingura de lemn.Se coc in aparatul de gofre si se orneaza dupa preferinte.Eu l-am ornat cu frisca,peltea de gutui,ciocolata topita si bomboane ornamentale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Goffre cu scorţişoară