Ghiveci pentru orez

de aziz in Mancaruri de legume, 11 Ian 2011 | 6060 vizualizari

 

nu este un ghiveci traditional cu legumele coapte si apoi fierte in ulei mult.......

 

INGREDIENTE

  • dovleac
  • 2 morcovi
  • conopida
  • brocoli
  • ceapa
  • cartofi
  • dovlecei verzi 2
  • telina frunze si betisoare
  • patrunjel
  • ardei gras rosu si galben usturoi
  • 2 rosii
  • 250 gr pasta de tomate
  • sare piper
  • o lingura doua supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci pentru orez:

legumele se curata si se taie cubulete cit mai mari .punem ulei intr-o tigaie mai inalta si punem legumele prima fiind ceapa apoi ardeii morcovii rosiile ...si restul punem capacul si lasam sa se inabuseasca bine ;apoi punem pasta de tomate si 2 cani de apa.condimentam putem pune chiar si ardei iute daca nu avem copiii la masa .cind este fiert tot se adauga patrunjel verde.se serveste ca garnitura la orez,cuscus,friptura chiar cu orice fel de carne la cuptor.

TIPS-URI

1

legumele moi precum brocoli ,conopida si dovleacul verde se adauga ultimele asta cind cartofii sint deja fierti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci pentru orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufle de legume"Arlechino"