Fasole pastai la cuptor

de Lau in Mancaruri de post, 12 Iun 2014 | 4166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole pastai
  • 2 cepe
  • 2 cani suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai la cuptor:

Pastaile le curatam si le spalam bine,dupa care le taiem in bucati,

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei adaugam ceapa tocata,pastaile,sare,piper si cimbru dupa gust,

Deasupra turnam sucul de rosii si apa cat sa acopere fasolele,

Dam la cuptoul incalzit pana scade toata zeama,

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Multumesc Miha pentru reteta,

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

12.06.2014, 21:58

Ce mult imi plac pastaile

anca_rm 1

13.06.2014, 08:28

Lau 1

13.06.2014, 09:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi dulci